O nas

Blagodejnost obmorske klime in neokrnjene narave Krajinskega parka Strunjan s svojim veličastnim klifom, starimi solinami in najbolj čistim slovenskim morjem, je kraj kjer se v osrčju parka, med laguno Stjužo, Vilo Tartini, strunjansko plažo in termami Krka in teniškimi igrišči, skriva Primorka, restavracija, ki vam ponuja gurmanske užitke.

Je pravi kraj za romantično večerjo v dvoje, družinska srečanja, poslovna kosila, slow-food gurmane, vodene degustacije in poročna slavja.
Mojstrovine iz darov morja ter mesne in divjačinske jedi bodo navdušile še tako zahtevnega gosta. Med dvestotimi različnimi buteljčnimi in odprtimi vini se vedno najde tisto, ki prinese popolno kulinarično in somelliersko zadovoljstvo. Restavracijo krasi tudi morski akvarij, ki daje gostom občutek prisotnosti morja in zanimiv pogled na življenje v njem.
Starši boste lahko uživali ob hrani in pijači, saj smo posebej dobro poskrbeli za otroke z otroškimi igrali in igračami.
Pri nas bomo poskrbeli tudi za okuse presnojedcev, z izbranimi sadno zelenjavnimi smothiji, presnimi jedmi in slaščicami.